Vår kompetanse

Ved et nært samarbeid med Tschudi Logistics er vi i stand til å kunne levere logistikkløsninger over hele verden. Deres brede kompetanse og mange års erfaring hjelper våre kunder å finne de beste løsninger tilpasset organisasjon og behov. Til stede i 12 land, og kombinert med vårt omfattende nettverk, tilbyr vi logistikkløsninger globalt og på tvers av industrier.

Vårt mål er at Tschudi Marine Services vil fylle både nåværende og fremtidige logistikkbehov innen fiskeri og havbruksnæringen og dens forskjellige "nisjer".

Vi tilbyr:

  • Skreddersydd transport, logistikk og lagerløsninger i Europa og globalt
  • Effektive dør-til-dør-leveranser inkl. dokumentasjon, ompakking eller fortolling
  • Full last-transport eller kun 1 pall - alt transporteres
  • Løsninger for spesialisert og overdimensjonert last (størrelse, vekt el. noe annet)
  • Personlig service, godt samarbeid og oppfølging gjennom hele transporten
Vi leverer våre tjenester på den mest effektive måten, til lavest mulig pris og med høyest mulig kvalitet. Alltid i samsvar med all relevant lovgivning, regler og standarder.
                  Vi overholder forpliktelse på alle nivåer.

I den forbindelse gjennomgår vi eksterne revisjoner med DNV årlig.

Vårt formål er å holde oss på topp i alle aspekter av virksomheten vår.

Tschudi Logistics er ISO 9001 (kvalitetsledelse) sertifisert og for tiden er vi i ferd med å også bli ISO 45001(arbeidsmiljø) og ISO 14001 (miljøledelse) sertifisert.

I samsvar med gruppens retningslinjer sikrer vi sikkerheten til liv, miljøvern og sikkerhet til transportør og last. Selskapets prosedyrer oppfyller internasjonale bransjekrav som sikrer god og sikker drift. Alle aspekter av vår virksomhet utføres med ærlighet og integritet. 

Vi er miljøbevisst.

Vårt mål er å finne bedre løsninger og skape verdier gjennom samarbeid. Det er en klar fordel for oss og våre kunder og forretningspartnere at vi utvikler felles løsninger på ESG-utfordringene.

Vårt mål er å finne bedre løsninger og skape verdier gjennom samarbeid.

Vi planlegger å levere og utvikle tjenester som lar kundene redusere sine utslipp.

Dette ansvaret inkluderer å måle og rapportere våre miljø-prestasjoner, samt å sette konkrete kvantitative mål for fremtidig ytelse.


Vi er klare til å hjelpe din bedrift!

Ta kontakt og benytt deg av vår brede kompetanse til din virksomhet. Vi hjelper deg hele veien frem til mål og setter opp unike løsninger tilpasset din organisasjon.

Kontakt oss
Go to page