Vår kompetanse

Med lokal tilstedeværelse og mange års erfaring fra den maritime industrien, er Tschudi Marine Services godt egnet til å bistå din bedrift.Vi jobber hardt og målrettet for å være en pålitelig og ønsket leverandør av tjenester innenfor vårt segment – ​​alltid med sikkerhet og miljø som en kjerneverdi i alt vi gjør.

Servicestasjon

Fra vår base på Skjervøy tilbyr vi verftstjenester og vedlikehold for den mindre fiske- og havbruksflåten. Med lokal tilstedeværelse og mange års erfaring fra den maritime industrien, er vi godt egnet til å bistå ditt selskap.

Les mer

Logistikk

Det er et voksende behov for forskjellige tjenester tilhavnæringen, fiskeri og maritim bransje på Skjervøy. ​Med en sentral beliggenhet og godinfrastruktur tilbyr vi gode logistikkløsninger i Norge og i verden.

Les mer

Industri og fabrikasjon

Vi har vår egen verkstedhall på Skjervøy for mekanisk arbeid og sveising. Våre tjenester leveres til lavest mulig pris og med høyest mulig kvalitet.

Les mer

Ship Management   

Gjennom et godt samarbeid med Tschudi Ship Management tilbyr vi tekniske og bemannings-tjenester samt skreddersydde løsninger til rederier / eiere i alle segmenter.   

Les mer

Service på stedet

Våre dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på en rekke områder. Vårt personell har også sikkerhetskurs for arbeid på sokkel.

Les mer

Andre tjenester

I nært samarbeide med andre Tschudi-selskaper tilbyr vi også tjenester innen ship management, crewing, personellformidling og logistikk.

Les mer

Vi er klare til å hjelpe din bedrift!

Ta kontakt og benytt deg av vår brede kompetanse til din virksomhet. Vi hjelper deg hele veien frem til mål og setter opp unike løsninger tilpasset din organisasjon.

Kontakt oss
Go to page